Michiel van der BosMichiel van der Bos, een veelzijdige architect!

Moeiteloos creëert hij een commercieel concept rond een product of merk, ofwel bekijkt hij je woon-of werkplek, om met een aangepaste ingreep een groots resultaat te verwezenlijken.

Als architect is Michiel een aparte weg ingeslagen. Na zijn architectuurstudies liep hij stage in Curaçao. In 1998 was hij in opdracht van AB InBev verantwoordelijk voor de inrichting van Belgian Beer Cafés. Door het vele reizen wereldwijd leerde hij de klappen van de zweep. Ook voor heel wat andere gerenommeerde merken heeft hij een leefwereld gecreëerd rond hun product, om die commercieel in de markt te zetten. Deze conceptuele aanpak paste hij zowel op grote als kleine schaal toe voor klanten als Delvaux, Liu.Jo, Pinko, Patrizia Pepe, Godiva … Voor Modemuseum Hasselt verzorgde hij de scenografie van succesvolle tentoonstellingen. Ook voor particulieren zette hij toprealisaties neer.

Michiel is ook op andere vlakken creatief. Van jongs af aan is hij aan het tekenen en schilderen in zijn atelier. Al snel werden zijn werken verkocht of werkte hij aan een opdracht op maat. Zijn architecturale achtergrond is hier een meerwaarde, waardoor zijn kunst en architectuur steeds meer complementair worden en samen een verhaal vertellen.

Noem hem een ART • ARCHITECT

 

 

Architecture is art and art can become architecture