BUSINESS • RETAIL • HOSPITALITY

U wilt een nieuw concept bedenken voor uw bedrijf of een showroom/winkel/horeca/kantoor inrichten? Of misschien heeft u al een bestaande huisstijl en wilt u die doortrekken naar een nieuw project? Michiel van der Bos biedt een oplossing op maat binnen het door u vooropgestelde budget. Als geen ander weet hij een meerwaarde te creëren die ook commercieel aanslaat. Dat heeft hij al bewezen voor prestigieuze merken als o.a. Liu Jo, Delvaux en Godiva…

Voor Michiel valt of staat een project met het concept. Het architecturale en esthetische moet uiteraard kloppen, maar het is minstens even zo belangrijk dat de ruimte het juiste verhaal vertelt. Samen met u gaat hij na voor wat je merk of bedrijf staat. Wie zijn uw klanten? Wat zit in uw DNA? Welke waarden vindt u belangrijk? Voor Michiel zijn dat al even essentiële bouwstenen als beton en staal. Veel architecten hebben hun eigen stijl en passen die overal toe zonder echt rekening te houden met de leefwereld van hun klant. Michiel verkiest om intuïtiever te werk te gaan. Hij kijkt met een objectieve blik kritisch naar het gegeven en leeft zich helemaal in in uw universum.

Of het nu gaat om de inrichting van een internationale shop, een kantoorruimte of het uitdenken van de hele sfeer van uw bedrijf, Michiel behandelt elk project – kleinschalig of grootschalig – met de grootste zorg en tot u helemaal tevreden bent. Bekijk hier enkele van zijn projecten.

Michiel is ook een fervent schilder en verweeft graag zijn architectuur met zijn kunst. Dat maakt hem uniek in het huidige Belgische architectuurlandschap. Als u dat wenst, incorporeert hij graag een van zijn werken in uw (buiten)ruimte. Hij staat ook ter beschikking om er zelf een te maken op maat. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Wenst u meer info? Contacteer Michiel vrijblijvend.