PRIVATE • HOME

Vaak ergeren mensen zich aan kleine of grote dingen in hun interieur. Hebt u net een huis gekocht maar bent u niet tevreden met de opbouw? Is uw woonst aan een dringende update toe? Of krijgt u het gewoon niet gezellig ingericht?

Michiel van der Bos bekijkt je woonplek, om met aangepaste kleine of grote ingrepen een groots resultaat te verwezenlijken. Hij houdt rekening met de ziel van uw huis en de persoonlijkheid van de bewoners. Hij past zich aan aan uw wensen en noden, zonder de esthetiek en sfeer uit het oog te verliezen. Uw verhaal is belangrijk en uw woning moet een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en levensstijl. Michiel vertrekt vanuit de context van uw leefsituatie en zet een stijlvol resultaat neer dat volledig bij u aansluit. Zowel nieuwbouw als renovatie zijn mogelijk, en steeds op uw maat en uw budget. Bekijk hier enkele van zijn realisaties.

Voor Michiel zijn het vaak de kleine dingen die een meerwaarde geven aan uw interieur. Hij helpt je zoeken naar die ene showstopper die past binnen het concept én uw budget. Indien u dat wenst, kan hij in opdracht ook een kunstwerk voor u maken. Michiel gelooft heel hard dat kunst en architectuur hand in hand gaan en elkaar versterken. Hij zorgt voor een schilderij dat uw verhaal vertelt en waarmee u een connectie voelt. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Wenst u meer info? Contacteer Michiel vrijblijvend.