Ga naar hoofdinhoud

Michiel van der Bos

Als architect ben ik misschien een aparte weg ingeslagen. Na mijn studies liep ik stage te Curaçao, waarna ik al snel besloot niet het geijkte architectenbureau op te starten. Door allerlei samenwerkingen met interessante personen en bureaus, ben ik juist een veelzijdig architect geworden.

Zo werkte ik in opdracht van Creneau International voor AB Inbev voor de inrichting van Belgian Beer Café’s wereldwijd. Door het vele reizen hiervoor leerde ik de klappen van de zweep. Voor heel wat andere gerenommeerde merken creëerde ik een leefwereld rond hun product, om die commercieel in de markt te zetten. Soms in onderaanneming van oa interieur architect Gert Voorjans voor de projecten van Dries Van Noten, ofwel rechtstreeks met klanten als Delvaux, Liu.Jo, Pinko, Patrizia Pepe, Godiva … Voor Modemuseum Hasselt verzorgde ik de scenografie van succesvolle tentoonstellingen.

Maar laat je niet afschrikken door de grote namen. Ook voor particuliere klanten pas ik met heel véél plezier op grote of kleine schaal hun woning aan. Het is juist de kunst om elk project individueel te bekijken.. en met de bestaande elementen te spelen. Als die op de juiste manier worden aangepakt, kunnen pareltjes gecreëerd worden voor elk aannemelijk budget.

Daarnaast ben ik ook van jongs af aan aan het tekenen en schilderen. Gemaakte kunstwerken worden verkocht of ik werk aan een opdracht op maat. Mijn architecturale achtergrond is hier zeker een meerwaarde, waardoor mijn kunst en architectuur steeds meer complementair worden en samen een verhaal vertellen.

Noem me daarom een veelzijdig architect… of een ART • ARCHITECT

Architecture is art and art can become architecture

Back To Top