Ga naar hoofdinhoud

BUSINESS • RETAIL • HOSPITALITY

U wilt een nieuw concept bedenken voor uw bedrijf of een showroom/winkel/horeca/kantoor inrichten? Of misschien heeft u al een bestaande huisstijl en wilt u die doortrekken naar een nieuw project? Ik kan voor u een oplossing op maat aanbieden binnen het door u vooropgestelde budget. Hier kan ik een meerwaarde creëren die ook commercieel aanslaat, wat ik ook heb gedaan voor prestigieuze merken als o.a. Liu Jo, Delvaux en Godiva…

Voor mij valt of staat een project met het concept. Het architecturale en esthetische moet uiteraard kloppen, maar het is minstens even zo belangrijk dat de ruimte het juiste verhaal vertelt. Samen met u gaat ik na voor wat uw merk of bedrijf staat. Wie zijn uw klanten? Wat zit in uw DNA? Welke waarden vindt u belangrijk? Voor mij zijn dat al even essentiële bouwstenen als beton en staal. Veel architecten hebben hun eigen stijl en passen die overal toe zonder echt rekening te houden met de leefwereld van hun klant. Ik daarentegen verkies om intuïtiever te werk te gaan. Daarom kijk ik met een objectieve blik kritisch naar het gegeven en leef me helemaal in in uw universum.

Of het nu gaat om de inrichting van een internationale shop, een kantoorruimte of het uitdenken van de hele sfeer van uw bedrijf, ik behandel elk project – kleinschalig of grootschalig – met de grootste zorg en tot u helemaal tevreden bent. Bekijk hier enkele van mijn projecten.

Daarnaast ben ik ook een fervent schilder en verweef graag mijn architectuur met mijn kunst. Als u dat wenst, incorporeer ik graag een van mijn werken in uw (buiten)ruimte, of maak er één op maat. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Wenst u meer info? Contacteer mij vrijblijvend.

Back To Top